Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

Annonsera

Folk över 40 år läser ju tidning, men hur når man unga i Piteå och utflyttade pitebor?

 

Hint: Du behöver inte leta mer!

 

Sajten du besöker just nu lockar till cirka 25.000 besök per månad enligt Google Analytics. En betydande del är 80- och 90-talister bosatta i Piteå, men det stannar inte där. De flesta med dator eller mobil som är intresserade av Piteås kultur- och nöjesliv brukar hälsa på oss, en hel del är våra utflyttade vänner i exempelvis Stockholm.

 

Vi hjälper dig att kommunicera med dem. För att du ska få effekt syr vi ihop skräddarsydda marknadsföringpaket som kan inkludera allt från idé till bannerannonsering och PR i våra sociala kanaler som råkar vara Piteås största. Några av våra annonsörer är Pite Havsbad, Studio Acusticum, Gallerian i Piteå, Hemmakväll och Dans i Nord.

 

Vi hjälper också till med bilddokumentation, musikunderhållning, affischering och att matcha arbetsgivare med nya medarbetare.

 

Det fina med att anlita oss är att du samtidigt ger oss förutsättningar att lyfta stadens kulturliv och våra talangfulla kreatörer. Det måste man bara älska.

 

 

KONTAKT

Ring vår säljare Micke på 070-345 9099 eller mejla mikael@p-town.se.