Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

ARVID NORDQUIST TÄVLING: PITEÅS KAFFEÄLSKARE #1

I samarbete med Röda Lyktan ska Piteås kaffeälskare #1 utses som vinner fritt Arvid Nordquist-kaffe på Röda Lyktan i Småstaden året ut. Här är allt du behöver veta.

Arvid Nordquist var en finsmakare i slutet av 1800-talet som älskade de ädla kaffebönorna. Vem är Piteås kaffeälskare #1?

Arvid Nordquist var en finsmakare i slutet av 1800-talet som älskade de ädla kaffebönorna. Vem är Piteås kaffeälskare #1?

 

Har du smitit förbi nya Röda Lyktan i Småstaden har du kanske uppmärksammat att de är enda fiket i stan som serverar Arvid Nordquist-kaffe. Kaffesorten fick sitt namn från Arvid Nordquist, en gentleman med smak för smaker som öppnade sin första gourmetbutik i Stockholm 1884.

 

Så vem är då Piteås egen finsmakare gällande kaffe? Piteås egen Arvid Nordquist? Det behöver vi din hjälp till att utse.

 

 

 

 

Gör så här

 

1. Nominera en kaffeälskare i Piteå genom att a) tagga personen i inlägget på Facebook P-town (länk) eller b) på instagram @ptownpitea eller c) via epost info@p-town.se senast fredag 12/2.

 

2. Tillsammans med Röda Lyktan utser vi ett antal värdiga finalister. Finalisterna presenteras på Facebook P-town där ni röstar fram vinnaren.

 

Förutom den tunga titeln får vinnaren gratis kaffe på Röda Lyktan i Småstaden året ut. Inte illa!

 

Villkor

– Nominera senast fredag 12/2. Du kan nominera en eller flera personer bosatta i Piteå.
– En jury från Röda Lyktan och P-town utser finalisterna. Juryns beslut kan inte överklagas.
– Vinnaren utses genom en kommande omröstning på P-towns Facebook.
– Vinnaren får gratis kaffe för personligt bruk på Röda Lyktan i Småstaden fram till 31 december 2016. Upp till ett tillfälle per dag.

 

Vid frågor eller funderingar, kontakta oss på info@p-town.se

 

Lycka till!

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!