Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

CATCH OF THE WEEK #3

Det finns några singlar i Piteå som inte borde vara det – vi har gjort det till vår uppgift att hitta dem. De som är ett catch. Resultatet dokumenteras på Snapchat: ptownpitea.

 

På KUST hotell kommer vår singelexpert och korrespondent Maria Nystedt möta stans singlar för att sätta dem på kärlekskartan. Det hela utspelar sig på vår Snapchat ptownpitea och nu har det blivit dags att lära känna vårt tredje Catch of the week.

cotw_emilia-2

 

Veckans catch är en sprudlande, färggrann tjej som inte åker på en dejt utan en morakniv i väskan (?). Hon brinner för sitt yrke och sin kreativitet och humorn är alltid nära till hands. Hon letar efter en social, rolig partner som kan känna samma passion som henne själv. Är denne person också snickare eller brandman är det som vi förstått det ett stort plus.

 

Vem hon är? Vem han är? Ni har fram till 2017-06-29 kl 19.00 på er att lära känna Catch of the week på Snapchat: ptownpitea. Där berättar hon också vart ni ska vända er om ni vill slänga iväg ett meddelande till henne!

 

/Linnea och Maria.

cotw_emilia-3

 

 

 

 

 

 

 

snapchat

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!