Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

TÄVLING: COOP 15 ÅR

Vår polare Coop Forum Piteå firar 15 år och firar med en fet tävling där 15 kilo lösgodis och 15 kilo frukt finns i potten till två lyckliga vinnare. Här är allt du behöver veta.

 

Från Prix på Storgatan till Robin Hood på nuvarande plats. Sedan 2004 heter Piteås största livsmedelsbutik Coop Forum och det ska firas med en jubileumstävling.

 

Under 15 år hinner mycket hända. Fiskhörnan har hängt med sedan starten, och de senaste åren har Delikatessen, Green Corner, Bageriet och Skönhet & Hälsa tillkommit. Nu vill Coop Forum ha vår hjälp att kora folkets favoritavdelning bland dessa fem.

 

TÄVLING

1. Leta upp tävlingsinlägget på Coop Forums Facebooksida (länk) och klicka gilla på din favoritavdelning.

2. Kommentera under bilden om du vill ha 15 kilo lösgodis eller 15 kilo frukt om du vinner.

 

Den 1 februari avslutas omröstningen och folkets favoritavdelning på Coop Forum koras. En Coop-jury utser några finalister bland alla som röstat och kommenterat. En kommer vinna 15 kilo godis och en annan 15 kilo frukt i en separat tävling.

 

Lycka till. Här kan du läsa mer om de olika avdelningarna. Vem förtjänar din röst?

I Fiskhörnan hittar vi Ann-Sofie och Magnus. De har hängt med sedan starten och är stolta över att deras egenproducerade löjrom var med på 2015 års nobelmiddag.

I Fiskhörnan hittar vi Ann-Sofie och Magnus. De hyr in sig på Coop Forum och har hängt med sedan starten. Idag är de stolta över att deras egenproducerade löjrom var med på 2015 års nobelmiddag. Impigt!

Nina basar över Delikatessen där allt kött som säljs över disk är från norrbottniska gårdar.

Nina basar över Delikatessen där allt kött som säljs över disk är från norrbottniska gårdar. That´s the spirit!

I Green Corner jobbar Helena som hälsar att av alla varor som säljs på Coop så är cirka 10 % ekologiska.

I Green Corner jobbar Helena som hälsar att av alla varor som säljs på Coop så är cirka 10 % ekologiska. Det tackar Moder Jord för!

Eva ansvarar för Bageriet där det bakas och säljs ca 10000 bröd av olika sorter varje vecka.

Eva ansvarar för Bageriet där det bakas och säljs ca 10000 bröd av olika sorter varje vecka. Wow!

Marith på Skönhet & Hälsa meddelar att det finns ett stort sortiment bland make up & accessoarer.  Cirka 1000 artiklar att välja bland närmare bestämt.

Marith på Skönhet & Hälsa meddelar att det finns ett stort sortiment bland make up & accessoarer. Cirka 1000 artiklar att välja bland närmare bestämt. Soft!

 

Nu är det alltså upp till er att utse folkets favoritavdelning. In på Coop Forums Facebookinlägg (länk) och klicka gilla på din favoritavdelning. Glöm inte att kommentera om du föredrar 15 kilo godis eller 15 kilo frukt om du vinner!

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!