Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

Integritet

P-TOWNS INTEGRITETSPOLICY
Allmänt
I samröre med oss; som kund, leverantör, besökare på sajten P-town.se samtycker du till P-towns (organisationsnummer 556912-7029) behandling av personuppgifter som beskrivs här och som sker i enlighet med tillämplig lagstiftning. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss. I sådant fall kommer vi inte längre behandla dina personuppgifter för de särskilda syften som du samtyckt till.
Juridiskt
Vi behåller personuppgifter som är nödvändiga för oss för att fullgöra avtal med dig som kund eller leverantör, samt att uppfylla säkerhets- och myndighetskrav.
Varför vi bevarar personuppgifter
Uppfylla säkerhets- och myndighetskrav
För att fullgöra våra förpliktelser gentemot kunder och leverantörer
För att marknadsföra nya tjänster
Insamling och bevarande av personuppgifter
Vi samlar enbart in personuppgifter som är nödvändiga för verksamhetens art. Namn, telefonnummer, adress och organisationsnummer bevaras i vårt affärssystem, för närvarande Speedledger. E-post adresser bevaras i vår mailprogram (Mac OS). Anställningsrelaterade uppgifter bevaras för närvarande i Fortnox. Personuppgifter bevaras så länge det kan anses nödvändigt att fullgöra våra förpliktelser samt för myndighetskrav. Samtliga enheter som innehåller personuppgifter är skyddade med unika lösenord.
Policy gällande tredje part
Leverantörer av exempelvis våra IT-tjänster som behövs för att bedriva verksamheten får tillgång till personuppgifter; exempelvis bokförings-, löne och mailleverantörer. Gemensamma samarbetspartners får tillgång till namn, telefon och mejladress för att kunna fullgöra uppdrag. P-town lämnar inte ut personuppgifter till obehöriga parter utan ditt samtycke.
Ändringar
P-town förbehåller sig rätten att ändra denna Integritetspolicy i takt med att ny lagstiftning infaller. Senaste ändringen är gjord 2018-05-24.
Kontaktinformation
Kontakta oss på info@p-town.se om du undrar hur dina personuppgifter behandlas av oss, eller om du önskar att vi ändrar/raderar dina personuppgifter.