Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

Om Oss

NYHET: Nöjessajten vilar för stunden. Gällande film och foto, kontaka Mikael Sundkvist på 070-345 9099 eller mikael@p-town.se

 

Vad skulle Piteå kunna bli om vi gjorde allt i vår makt för att lyfta stadens kulturliv och våra talangfulla kreatörer; om din idé och din vilja att bidra vore viktigare än allt annat, vad skulle Piteå kunna bli då?

P-town.se är en nöjeswebb i Piteå. Eller?

 

Nja, riktigt så enkelt är det inte att förklara vad P-town är. För vissa säger att P-town är en hemsida där man läser om evenemang i Piteå. Andra menar att vi är ett onlinemagasin med personporträtt och lite nöjen. Ganska många tänker “där man hittar vimmelbilder i Piteå”.

 

Somliga associerar P-town till den där bildbaserade årsboken Piteå 2013, eller samlingsskivan med Piteåproducerad musik från samma årtal. En och annan artist hävdar kanske att P-town är liraren som ställer upp med PR, tilltro och idéer. Företagen anser nog att P-town är mediet där man når ut till unga i Piteå.

 

Vi hoppas i alla fall att du känner att P-town är den peppiga polaren som tar Piteås 80- och 90-talister på fullaste allvar. Med humor. Vi försöker göra det som ingen har ansvar för, men som alla vinner på. Att ge våra talanger vind i seglen så att de i sin tur kan lyfta Piteå. Över femtio kreatörer har skickat sin första faktura i livet till oss, för dem är P-town uppdragsgivaren som gav dem en möjlighet.

 

Det vi med säkerhet kan säga är att sedan starten den 1 april 2012 har vi försökt skapa puls och framtidstro i en liten stad med koordinaterna N65 E21.

 

P-town är annonsfinansierat. Därför är vi tacksamma till de modiga företag som trodde på oss från första början. Vi kallar dem P-towns pionjärer. De är; Hanzens, Cau & Co, Järnspisen, Revisionären, Challenge, Gallerian Piteå, Sportringen, Kalles Krog, Sverigetaxi, Sparbanken Nord, PNF, Piteå Presenterar och Sensia. Dessutom bidrog ett antal personer med ovärdeliga råd. Ni vet vem ni är och vi är er evigt tacksamma.

 

P-town AB grundades av Mikael Sundkvist. Hjärtat har alltid varit våra frilansande kreatörer som bidrar med inspiration och innehåll. Vi vill kämpa för Piteås talanger tills döden skiljer oss åt (eller tills Apple, Microsoft eller dylikt köper P-town för svindlande belopp).

 

Fred!

 

Ps. Just nu är pausknappen intryck för nöjessajten. Piteås kulturliv lever ju för det, så ut och upplev!

Läs vår integritetspolicy här