Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅ HJÄRTA BERÄTTELSER #7 – PAULINA PISAREK

I sjunde avsnittet av Piteå <3 berättelser möter vi Paulina Pisarek.

”Jag flyttade från Polen till Sverige för kärlekens skull. Vi träffades på en fest i Thailand mars 2014. Jag blev helt ställd och det enda jag kom ihåg från festen var just han. Jag har aldrig tidigare trott på kärleken från första ögonkastet men den dagen ändrade jag min åsikt. Det var något i honom och inte ens språkbarriär spelande längre någon roll. Vi gick på dejt och tro mig – jag har aldrig varit så nervös. Efter det var det klart, det blir han och jag. Efter ett tag bestämde jag mig för att flytta till Piteå för att vara närmare honom.”

 

 

Om Paulina
27-årig tjej som älskar livets utmaningar. Hennes kreativitet flödar – hon fotar, målar och bloggar. Är en äkta resefantast som gillar matlagning. Drömmer om att äga sitt eget café någonstans i världen.

 

/ Jessika Dzialo

JessikaDzialobyPtown_20april2015-2

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!