Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅ HJÄRTA BERÄTTELSER #8 – JESPER BOMAN

I åttonde avsnittet av Piteå <3 berättelser möter vi Jesper Boman.

 

 

”Först så gick min kompis bort, sen var jag sjuk i nio månader. Det påverkade mig mycket som person. Jag insåg att livet ändå är skönt och att en dag finns du inte. Så jag vill satsa på någonting som jag verkligen brinner för. Och det är längdskidåkning och träning. Min farfar är också en gammal längdskidåkare och jag alltid sett upp till honom. Sedan jag blev tio-tolv år så drar han alltid ett citat inför varje tävling. ”Stanna inte när du spyr”. Att jag aldrig ska ge upp och oavsett vilket hinder jag möter på vägen ska jag försöka ta mig förbi. Det är någonting som hänger med hela tiden nu. Det roliga är att under det bästa loppet som jag gjort, då spydde jag, men jag stannade inte. ”

 

 

Om Jesper
En 20-årig träningsinstruktör. Jobbar även på Sportringen. En typisk träningsfreak som älskar längdskidåkning och alla sorters av idrott. Kan varken dansa eller sjunga men trots allt är hyfsat musikalisk. Kanonbra på att laga mat.

 

/ Jessika Dzialo

JessikaDzialobyPtown_20april2015-2

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!