Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

RÖSTA FRAM ÅRETS HEMVÄNDARE

Vi inleder det nya året med att utse Årets Hemvändare bland fyra helt fantastiska kanditader. Så här röstar du!

 

För att det verkligen ska bli the people of P-town som utser Årets Hemvändare så sker omröstningen på vår Instagram @ptownpitea.

 

Gör så här för att rösta

  1. Sök upp oss på instagram @ptownpitea.
  2. Leta upp rätt inlägg och skriv namnet på din favorit (en röst per person såklart).
  3. Klart!

 

Klockan 24:00 den tredje januari stänger omröstningen och vinnaren koras. Har du inte koll på de nominerade får du en snabb resumé här.

“Linda Backman är en karismatisk konstnärssjäl med ett stort bultande Piteåhjärta som med stolthet sprider sköna Piteå-vibbar vart hon än befinner sig. Linda är mer än en fin Pitebo, hon är en fin världsmedborgare som vilken stad som helst skulle vilja adoptera.”

#1: “Linda Backman är en karismatisk konstnärssjäl med ett stort bultande Piteåhjärta som med stolthet sprider sköna Piteå-vibbar vart hon än befinner sig. Linda är mer än en fin Pitebo, hon är en fin världsmedborgare som vilken stad som helst skulle vilja adoptera.”

“Arvid Lundqvist visar upp en modern sida av en Pitebo som sedan barnsben gått sin egen väg utan att för den skull glömma sina rötter. Han nämner Piteå i sina låttexter och käkar palt som om det vore godis.”

#2: “Arvid Lundqvist visar upp en modern sida av en Pitebo som sedan barnsben gått sin egen väg utan att för den skull glömma sina rötter. Han nämner Piteå i sina låttexter och käkar palt som om det vore godis.”

“Lisa Sandström är frisk fläkt som precis återvänt till Piteå med fräscha idéer och härlig entusiasm. Lisa har redan hunnit med att simma hem Kanalsimmet, engagerat sig i brukshundsklubben och höjt Piteås energinivå med 2,1 procentenheter alldeles på egen hand.”

#3: “Lisa Sandström är frisk fläkt som precis återvänt till Piteå med fräscha idéer och härlig entusiasm. Lisa har redan hunnit med att simma hem Kanalsimmet, engagerat sig i brukshundsklubben och höjt Piteås energinivå med 2,1 procentenheter alldeles på egen hand.”

“Sanna Eriksson är en driftig entreprenör ut i fingerspetsarna som hittar lösningar där andra ser problem. I år styrde hon upp en hemvändarbuss från Stockholm och bevisade för omvärlden det vi alla vet– att i Piteå bor ett folk av en särskild sort (text: Euskefeurat).”

#4: “Sanna Eriksson är en driftig entreprenör ut i fingerspetsarna som hittar lösningar där andra ser problem. I år styrde hon upp en hemvändarbuss från Stockholm och bevisade för omvärlden det vi alla vet– att i Piteå bor ett folk av en särskild sort (text: Euskefeurat).”

//P-town crew

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!