Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

SHEWOLF

Ikväll dansar Strömbackas avgångselever på danslinjen en sista gång tillsammans. En föreställning om den kvinnliga styrkan, Shewolf.

 

Vi var på det offentliga genrepet under tisdagkvällen, och efteråt var det många känslor som sprang upp till ytan. Det är det sista som danstreorna gör tillsammans. Under föreställningen spelas även en dansfilm upp, resultatet av det gymnasiearbete som de gjort tillsammans under hösten och vintern. I den har de koreograferat en dans var kopplat till ett ord. ”Fear” och ”strength” är några.

 

– Temat att lyfta kvinnor känns väldigt viktigt för oss alla, säger Alva Hansius, en av de sju tjejerna som jobbat med föreställningen.

shewolf_23maj_ptown_webb-27

Sara Åström, Alva Hansius, Alexandra Johansson, Lina Hagström, Agnes Minrell, Jasmine Skog och Linnea Nyman.

 

Sammanlagt är 22 tjejer inblandade i Shewolf, även ettor och tvåor. Och det var ett svettigt gäng som lämnade scenen för att sopa bort konfettiregnet efter det sista numret.

 

– Det känns väldigt nervöst inför imorgon. Det här är liksom det sista vi gör tillsammans, vi har jobbat så länge med det och nu kommer det vara över så fort, säger en av de medverkande.

 

Ikväll, onsdag, klockan 19.00 går startskottet för slutet.

 

/Linnea

 

shewolf_23maj_ptown_webb-9

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!