Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

JOB OF THE WEEK: WEBBUTVECKLARE

Ett av Norrbottens mest mytomspunna företag söker nya stjärnor. More Media har precis flyttat in i Allhuset och förvandlat sin kontorsyta till en gigantisk Ski Lodge (!) där det finns plats för ytterligare två Senior Developers som vill ta nästa steg tillsammans med en av Sveriges vassaste webbyråer.

 

Arbetsgivare: More Media
Grundades: År 2002
Antal anställda: 15
Söker: Två Senior Developers
Kontor: Allhuset, Piteå

 

Låt oss gå rakt på sak. More Media söker spetskompetens och erbjuder tämligen unika möjligheter. Wordpress, Drupal, CSS, PHP fick du med modersmjölken. Det här är jobberbjudandet för dig som vill ta nästa steg och jobba med de riktigt stora varumärkena i banbrytande projekt.

 

Illustration från kundcaset Droger och Dilemman.

Illustration från kundcaset Droger och Dilemman.

”VILL DU GÖRA DET HÄR?”

 

Frågan du alltid får inför nya projekt. Det kan handla om allt från webbsidor till appar och cutting edge-mobillösningar. Ibland landar en utmaning på ditt bord som ingen förr ställts inför. Någonsin. I hela världen. För just de jobben är More mästare på att ro hem till Piteå. Därför får du alltid frågan om du är redo att ta dig an ett projekt innan det sparkar igång.

 

anton-stenvall

Anton Stenvall. Illustratör och partner.

 

Ensam är sällan stark och det är More ett bevis på. En av hemligheterna bakom företagets framgångar är det 15-manna starka teamet som besitter vitt skilda kompetenser och viljan att växa tillsammans. En närmast familjär känsla som skapar trygghet för alla.

 

Som exempel tar vi Rosviksfödde Anton Stenvalll, illustratör och partner på More som anlitas flitigt på internationella basis mellan de återkommande fikastunderna. För lika oemotståndlig som Anton är för internationella varumärken, lika oemotståndligt ter sig fika från lokala konditorier för Anton.

 

Kontor eller Ski Lodge?

Kontor eller Ski Lodge?

SKI-IN TILL JOBBET

 

Kontoret i Allhuset är något utöver det vanliga. Efter personalresor till Hemavan, Riksgränsen och Aspen (Colorado, USA) väcktes tanken om att ta den gemytliga Ski Lodge-känslan med sig hem. Sagt och gjort, Allhuset i Piteå fick en 350 kvm stor Ski Lodge/kontor som lika gärna skulle kunna vara ett utropstecken på Piteås turistkarta.

 

 En firmafest med More är en av årets bästa kvällar

 

De orden yttrade en lokal nattklubbschef efter företagets senaste julavslutningen. More går med andra ord alltid ”all in” vare sig det rör sig om kundprojekt eller firmafest.

 

 

DEN STÖRSTA HEMLIGHETEN AV DEM ALLA

Personalstyrkan vilar mellan åken.

Personalstyrkan vilar mellan åken.

 

Trots att företaget har slutkunder som Disney, Google, Bennetton och Coca Cola kommer More Media aldrig få en egen hyllningssten på Piteås gågata.

 

Varför?

 

Svaret stavas sekretessavtal. More anlitas nämligen i de flesta fall som underleverantör av byråer från städer som Stockholm, London, NYC och LA som i sin tur frontar slutkunderna och därmed får all cred.

 

Men More misströstar nog inte över den uteblivna hyllningsstenen, för om de ville skulle de kunna bygga en digital motsvarighet som skulle få Hollywoods Walk of Fame att blekna i jämförelse.

 

More Media i backen.

More Media i backen.

SÅ ANSÖKER DU

 

Häftiga lokaler och spektakulära firmaresor i all ära, men vi tror att More Media är nästa anhalt främst för dig med en stark inre önskan att nå hela din potential som webbutvecklare tillsammans med skickliga och välsinnade medarbetare. More brings out the most of you skulle man kunna säga.

 

För frågor och ansökan kontaktar du CEO Fredrik Högberg på fredrik.hogberg@moremedia.se

 

Fler kontorsbilder hittar du i galleriet. Lycka till!

 

 

 

Aktuella länkar

More Media hemsida
More Media på Facebook

 

Om P-town Job of the Week

Job of the Week är ett sponsrat innehåll med syfte att matcha schyssta arbetsgivare med schyssta arbetssökande. Är ditt företag i behov av nya medarbetare, kontakta oss på 0911-400 595 eller info@p-town.se.

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!