Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

KUSTEN KLICK RELEASE: TINA TURNUP

Efter några års tystnad mullrar det igen från Kusten Klick- kollektivet. Nya singeln Tina Turnup släpptes idag med dunder och brak.

 

2014 hade Kusten Klick en tidig peak med EP:n ”Kusten Kicktape” vilket följes av en nominering till Årets nykompling på Kingsizegalan.

 

Efter det sköt karriären fart för många av kollektivmedlemmarnas solokarriärer, vilket gjort att kollektivet haft pausknappen intryckt fram tills nu.

 

Men nu är de alltså tillbaka. För under en studiofest för en tid sedan spelade demonproducenten Jack Who upp ett nytt beat. Kusten klicken kände kicken och började plita ner textidéer, dock utan att lyckas pricka bulls eye.

 

Idéförstoppningen släppte när Filip ”Griljonären” Granberg kastade ut sig en catchig hook som blev precis den energiinjektion som kollektivet behövde. Verserna skrevs nästan av sig själv och det färdiga resultatet kan du lyssna på här.

Kusten Klicks trogna följarskara drömmer säkert om mer och det är inte allt omöjligt att kollektivet levererar fler släpp under 2018, menar Griljonären.

 

Fram tills dess crankar vi upp volymen till Tina Turnup. Good to have you back Kusten!

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!