Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

MÖT HANZENS NYA BUTIKSCHEF

Av en slump ramlade den ingående butikschefen på Hanzens in när vi surrade med den utgående igår. Bingo tänkte vi, och slog två scoop i en smäll. Låt oss presentera Hanzens nya butikschef.

 

Han behöver ingen närmare presentation. Det är en av stans mest uppskattade personligheter som ska fylla Lars Åströms skor. En personlighet vi skulle klona 1000 gånger om det gick.

”Daniel Nilsson är älskad av folket”

Daniel Nilsson tillträder som butikschef på Hanzens i februari.

Daniel Nilsson tillträder som butikschef på Hanzens i februari.

 

Från skivaffärn till slakteriet, vidare till Carlings under 11 år och sedan en snabbvisit på Åhlens. Hanzens nya butikschef heter Daniel Nilsson.

 

Vi kan inte skriva objektivt om Daniel Nilsson eftersom han är en av P-towns stora favoriter i stan. ”Daniel Nilsson är älskad av folket” fyller Lars Åström in och är nöjd med rekryteringen till Hanzens.

 

Nilsson kommer närmast från Åhlens. Ett jobb han trivts med, men kundkontakten saknades och därför blir jobbet som butikschef på Hanzens ”mer rätt”. Samtidigt tar Daniel sig an den nya utmaningen med försiktighet. Han påpekar att man inte ersätter  Lars Åström i en handvändning.

 

Daniel Nilsson tillträder den nya tjänsten i februari 2016.

Daniel Nilsson till vänster ersätter Lars Åström som butikschef på Hanzens.

Daniel Nilsson till vänster ersätter Lars Åström som butikschef på Hanzens.

 

/Micke S

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!