Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

P-TOWN TESTAR: VULKANPIZZA

Vem bryr sig om midsommar – Vulkanpizzan är här och vår käraste Monstermalla har testat monsterpizzan alla snackar om.

 

Plats: Pizzeria Gul & Blå, Bergsviken
Pris: 120 kr

 

Kolesterolvärden, fetma och träningshysteri – vik hädan för nu ska här ska smaskas superpizza! Sverige har stannat, ty en ny stjärna på pizzahimlen har fötts och den ser godare ut än vi någonsin kunnat drömma om. Här framför mig har jag inte bara en, utan två nygräddade vulkanpizzor från Pizzeria Gul & Blå i Bergsviken.

Vulkanpizza och öl. Hela kostcirkeln med andra ord.

Mmmmm. Ölen är som rekvisita, jag måste köra bil sen men det hade suttit fint med en kall till…Men alltså rödlöken tillsammans med den där dressingen, så jävla gott!

BILD3

Där kanterna liksom är bakade samman är det också fyllt av godsaker.

 

Som en vackert exploderad blomma med extra allt.

Förutom den goda degen innehåller pizzan bacon, strips, oxfilé, skinka, salami, grönsaker, bearnaisesås och vitlöksdressing. Extra allt med plusmeny, kan man säga.

 

Utseendet kanske inte just kan liknas vid en vulkan, jag tycker den ser mer ut som en blomma, en stjärna eller helt enkelt en pizza som exploderat, men på ett vackert sätt.

 

…som en pizza som exploderat, men på ett vackert sätt.

 

BILD5

Slut. Jag lämnade som ni ser grönsakerna.

 

Eftersnack

Såhär är det. Jag måste sanera köket, till att börja med. Sen måste jag lägga mig på soffan en stund. Jag borde planera och inhandla midsommarmaten men det är omöjligt att tänka på mat just nu.

 

Vanligtvis äter jag inte pizza, lite för att det inte är den godaste restaurangmat jag vet, men mest för att jag vid något tillfälle läst att man måste promenera i 3 år för att bli av med den mängd kalorier som en pizza har i sig.

 

Skulle jag rekommendera Vulkanpizza? Självklart. Men degen är slut för tillfället, ny är satt på jäsning och omkring 18.00 ikväll väntas kommande pizzor att kunna börja serveras och levereras.

 

Förutom att pizzan i sig är god och har ett roligt format så kan du lätt dela den med någon som du gillar eller ogillar, den du ogillar kan få mitten efter det att du själv ätit upp stripsen, dressingen och grönsakerna. Pizzasuccé? Ja.

 

Betyg: MM MM MM MM MM

 

/Malin Juhanisdotter
– redaktör på MatHem och frilansare för P-town, Kuriren och resten av världen!

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!