Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

80-TALSNOSTALGI PÅ KARLBERGSTEATERN

Sista delen av Karlbergsteaterns decenniumtriologi premierade igår. Från tidigare års 60- och 70-tal fick nu publiken en throwback till 80-talets glada dagar med Siw Öhman och Åsa Ivarsdotter i huvudrollerna.

 

Ett hälsohem, kärnkraftsomröstning och onödiga kapitalinköp präglar årets utomhusteatern på gemytliga Karlsberg som fick sol lagom till premiären.

 

Utan att avslöja för mycket för er som tänkt se teatern så kan vi berätta att humor, folklighet och mycket hjärta präglar föreställningen, precis som alltid.

karlbergs_webb_ptown-11

 

Det är ett rutinerat gäng som har genuint kul på scen vilket smittar av sig på publiken som sågs dubbelvikta av skatt vid tvåsiffriga tillfällen.  Premiärnervositeten föranledde några borttappade repliker, och räddades av skådespelarnas egna skratt och charm.

 

Karlbergsteatern är ett skolboksexempel på hur man skapar underhållning med hjärta, finess och humor och samspel med publiken som fick bidra till att föra handlingen framåt titt som tätt.

 

Vi bugar och säger grattis Piteå för denna genomhärliga tradition. Fler bilder på i bildalbumet nedan.

karlbergs_webb_ptown-29

/ Micke

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!