Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

ALLT OM KITTELTÄLTET

PDOL-veckan är äntligen här. Vare sig vädergudarna ler mot oss eller ej så kommer Kitteltältet styra upp ytterligare en fet fest. Här är allt du behöver veta för att surfa säkert i PDOL:s partyhjärta.

 

VAD: Kitteltältet PDOL.
TIDER: Ons-tors 11-17, 18-01
Fre-lör 11-17, 18-02.
INTRÄDE: Fritt inträde fram till  22.00. Därefter 60 kr.
VIP-BAND: 300 kr SLUTSÅLT.
ÅLDERGRÄNS: 18 år.

 

Redan på onsdag smygstartar PDOL. Kitteltältet håller öppet från klockan 11 ända fram till 01 på premiäronsdagen. Nytt för i år är att de tilldelas sprittillstånd vilket innebär smaskiga drinkar på menyn.

 

Årets coverband är Hat over Hills som skapar stämning tillsammans med DJ Öhd hela PDOL-helgen. Lär känna Hat Over Hills redan nu med den här teaservideon.

Torsdag


På torsdagkväll klockan 23 bjuds vi på en exklusiv spelning av stjärnskottet Miriam Bryant som är mest känd för mosterhiten ”Dragon”.

Fredag

Fredagens underhållning är Stockholm Syndrome som gjorde succé på juldagen. Check it out.

Vinnarna av 2014 års bordsglidning i Kitteltältet. Vem vinner i år?
Vinnarna av 2014 års bordsglidning i Kitteltältet. Vem vinner i år?

 

Lördag

Bordglidningen är planerad till lördag kring 14-snåret. Tiden kan variera lite beroende på väder, vind och populationstäthet, se bara till att hålla dig i krokarna så missar du ingenting. P-town kommer vara på plats så alla tävlande får se till att bjuda upp på en spektakulär show.

 

På lördagskvällen viskas det om att Griljo & Gracias styr upp ett DJ-set. Alltid skönt att ha våra sjukt tunga hiphop-bröder i mitt i smeten.

 

Har du missat deras senaste musikvideo får du en ny chans här.

I vanlig ordning ser After Ski Team till att serveringen flyter på smidigt och att stämningen är på topp. That´s pretty much it, och det var inte lite det. Vi är redo med vimmelkameran. Bring your A-game!

 

/Micke S

 

Ps. För senaste nytt, följ After Ski Teams Facebooksida eller via instagram @afterskiteam.

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!