Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

ALLT OM SMASK 2016

Årets smaskigaste upplevelse närmar sig med orkanstormsteg. 4 mars smäller det och här är allt du behöver veta.

Omslag: Arkvibild från 2015 års SMASK-vinnare.

 

Tema: Superhjältar.
När: Fredag 4 mars, 19-22.
Biljettköp: Länk till Smasks hemsida. 
Efterfest: 2Kök, Acusticum. Slutet sällskap, förköp krävs.
Artister: Släpps 17:e – 24:e februari.

SMASK-kommittén är redo. Är ni?

SMASK-kommittén är redo. Är ni?

 

Alla som upplevt SMASK vet vad som väntar. Show, humor och elektrisk stämning som kan värma upp ett mindre landskap. Temat för året är superhjältar och vi förväntar oss inget annat än en succé. En nyhet för i år är en sluten efterfest på 2Kök, Acusticum.

 

Årets SMASK-kommitté verkar ha allt under kontroll. Så bra kontroll man kan ha i alla fall i ett projekt som involverar hundratals personer med vitt skilda kompetenser. Vi ville såklart veta vilka artister det blir  i år, men vi och alla andra får vi vackert vänta till veckan då de släpps via Youtube under namnet ”Smasktastiskt”.

 

Räkna med slutsålt även i år. Biljetterna kostar 275 kr för vuxna, 225 för studenter/pensionärer och 175 kr för barn under 15 år. Biljetter kan köpas på Turistbyrån, Studio Acusticum eller via Ticnet (länk)

 

Årets dansare taggar inför  4 mars. Foto: Nicole Gartz.

Årets dansare taggar inför 4 mars. Foto: Nicole Gartz.

Om SMASK
Sveriges Musik Akademikers Sång Kåntest, förkortat SMASK, är en musiktävling som arrangeras av Sveriges sex musikhögskolor. Däribland Piteå Musikhögskola. Idén till evenemanget kläcktes då de begåvade musikernas gemensamma dröm var att få delta i Melodifestivalen.

 

Sedan 1991 har SMASK arrangerats med mottot ”Om melodin inte kommer till festivalen, får festivalen komma till melodin”. Sedan dess har SMASK producerat oförglömliga shower runt om i Sverige. SMASK engagerar cirka 200 ideellt arbetande studenter vid Piteå Musikhögskola. Studenternas olika intresseområde bidrar till ett SMASK med extra allt. Här ses inga hinder, bara möjligheter! SMASK skapar också gemenskap och utbyte studenterna i mellan.

 

 

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!