Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

ÅRETS BILD OCH VIDEO

Vilka är dina finaste Piteåminnen från året? Allt det göttigaste du fångat på bild eller video vill vi att du skickar in till oss, så knåpar vi ihop en folklig och festlig årsvideo för 2015. Dessutom kan du vinna titeln Årets Bild eller Årets Video. Läs vidare!

 

Ett år i Piteå rymmer både små och stora ögonblick värda att bevaras och visas upp för omvärlden. Vi på P-town har såklart fångat en hel del under året och vill sammanställa det bästa till en folklig video, men videon skulle inte bli komplett utan era bidrag kära läsare.

 

För att det ska bli den ultimata ”Piteå 2015”-videon så behöver vi allt från natursköna bilder till actionfyllda videos. Kvalitén är inte det viktigaste, utan en mobilbild som fångat ett härligt ögonblick kommer man långt med.

 

Inte nog med att din bild eller video kan få stoltsera i vår Piteå 2015-video. De allra bästa bidragen tävlar dessutom om titeln  Årets bild och Årets Video.

 

Årets Bild

Årets bild kan vara allt från en naturbilder till en actionbild från Piteås evenemangsliv. Bilden måste vara tagen under 2015 och i Piteå.

Har du fångat ett härligt ögonblick eller en fin naturbild kan du tävla om utmärkelsen Årets bild.

Har du fångat ett härligt ögonblick kan du tävla i kategorin Årets bild. Denna bild är från utspringet på Studenten.

Årets bild kan också vara en vacker naturbild. Denna bild är tagen av Magnus Johansson.

Årets bild kan också vara en vacker naturbild. Denna bild är tagen av Magnus Johansson.

Årets Video

Självklart kan du även tävla om i kategorin Årets Video. Här kan ditt bidrag vara en kort videosnutt eller en större produktion och samma regler gäller här; videon ska vara filmad under 2015 i Piteå.

Videoexempel: När de internationella jultomtarna kom på besök.

 

Villkor

  • Bilden/videon måste vara från 2015 och tagna i Piteå.
  • Senast fredag 18 december behöver vi ditt bidrag.
  • Du kan tävla med ett eller flera bidrag.
  • En jury utser finalbidragen och våra följare på Facebook utser vinnarna.
  • Genom att skicka in material till oss ger du oss samtidigt rättigheter att använda din bild eller video. Se även till att eventuella personer som framgår i ditt material har gett sitt godkännande.
  • Skicka in i hög upplösning till info@p-town.se Stora filer kan skickas via myairbridge.com. Glöm inte att ange dina kontaktuppgifter.

 

Priset är äran och vinnarna kommer uppmärksammas stort.

 

Kör hårt!

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!