Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

ÅRETS HEMVÄNDARE #3: JOAKIM ÖHMAN

Det har blivit dags för vår tredje och sista nominering i tävlingen Årets hemvändare. Vem saknar Piteå lite extra denna vecka?

 

Ja, det är Joakim ”Jakk Who” Öhman.

 

Hur känns det att vara nominerad till årets hemvändare?

– Det känns såklart kul och hedrande!

 

Kan du berätta om din uppväxt i Piteå?

– Jag växte upp på Klubbgärdet med mamma, pappa och storebror. Sportade och spelade trummor som barn, rappade och rände runt som tonåring. Har alltid haft musik som fritidsintresse och byggde tidigt en liten hemmastudio där de flesta som rappade i Piteå på den tiden (tidigt 00-tal) hängde och spelade in.

IMG_3749

 

Hur ser ditt nuvarande liv ut?

– Jag bor i Stockholm (Årsta) sedan 2012, med flickvän och två hundar. Spenderar största delen av min tid i studion med att producera musik, framför allt tillsammans med Kalle Gracias och Griljonären, parallellt med att jag mixar låtar åt olika artister. Då och då åker vi iväg och spelar live, plus att jag ibland åker hem till Piteå för att DJ:a på olika events. Det är väl ett helt okej liv som jag är tacksam för!

 

Kan vi få några highlights från ditt CV?

– Det är svårt att välja ut highlights, men två viktiga milstolpar hittills har varit när Kalle och jag signade på Goldenbest 2013 och släppte singeln ”Drömmen”, samt när vi släppte EP:n med Kusten Klick 2014.

 

Vad betyder Piteå för dig?

– Väldigt mycket! Jag älskar Piteå och åker hem så fort jag får chansen.

 

Vad skulle du göra om du vore Piteås president?

– Överväga medborgarlön, bland annat.

 

Något annat du vill förmedla till våra miljoner läsare?

– Jag vill önska alla en god jul och vänligt uppmana alla att sluta äta djur.

 

/Linnea

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!