Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

ÅRETS HEMVÄNDARE KORAD

The people of P-town has spoken efter en gastkramande omröstning. Med minsta möjliga marginal och efter tre (!) kontrollräkningar kan vi äntligen kora Årets Hemvändare 2015.

Över 270 röster registrerades på instagram @ptownpitea och det såg länge ut som om det skulle stå mellan Lisa Sandström och Sanna Eriksson. Men natten mot lördag la Arvid in en sällan skådad offensiv och gick upp i ledning inför den sista omröstningsdagen.

 

Den sista dagen växlade titeln fram och tillbaka mellan Arvid och Lisa innan Arvid till slut drog längsta stråt och kan därmed titulera sig Årets Hemvändare 2015. Grattis Arvid som hälsar:

 

– Tack till alla som röstat! Detta pris har väckt en enorm stolthet inom mig. En stolthet som alltid funnits där men som nu fått ett rejält uppsving!

Årets Hemvändare 2015 heter Arvid Lundquist. Grattis!

Årets Hemvändare 2015 heter Arvid Lundquist. Grattis!

Vi vill samtidigt passa på att tacka alla som röstat och våra nominerade som ställt upp på denna galna instagram-omröstning. Helt underbart att se vilket engagemang ni uppvisar. Arvid passade även på att skicka en hälsning till de andra nominerade:

 

– Alla som gör någonting för Piteå ska vara stolta. Vi är alla vinnare!

 

En extra eloge till Lisa Sandström som trots den snöpliga förlusten höll en god och peppig ton.

 

ÅRETS HEMVÄNDARE

2014 – Caroline Johansson Kuhmunen.
2015 – Arvid Lundquist.

 

/ P-town crew

 

Ps. Vi hittade även denna videointervju med Arvid från februari 2015 i samband med singelsläppet ”Samma Himmel” som gjordes tillsammans med många av Sveriges kommande hiphop-stjärnor. Se den och lär känna Årets Hemvändare lite bättre.

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!