Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

ARTIST MED BILLBOARD 1:A TILL PITEÅ

Stage Clubs Jonas ”Jompa” Sundström har alldeles nytt bokat fast en världsartist till Piteå. Skissa in 17 oktober i kalendern redan nu, för det här kommer bli en magisk kväll.

Eric Martin ägde världen 1991 med låten To be with you.

Eric Martin ägde världen 1991 med låten To be with you. 17 oktober kommer han till Piteå.

 

Beronde när du är född är risken stor att du antingen älskat till ”To be with you” eller så blev du tillverkad till dess toner. 1991 var i alla fall året då låten toppade musiklistor världen runt och 2015 är året då låtens skapare Eric Martin kommer till Piteå med hela sin musikskatt i bagaget.

 

Mer information om tider, lokal och biljettpriser kommer. Big ups till Stage Club som fixar hit den enda världsstjärnan efter den andra. I väntan på den 17.e oktober (bara 157 dagar bort) lutar vi oss tillbaka och tittar på musikvideon till To be with you.

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!