Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

BILDER FRÅN HÅKAN HELLSTRÖM TRIBUTE

Valborg på Kårhuset bjöd på en smäktande tribute till Sveriges älskling Håkan Hellström.

 

valborg_karhuset_30april2015-17

Jonas ”Jojnas” Holmström.

 

Stämningen var på topp, folket taggade, baren fylld och på scen stod bland annat Jonas ”Jojnas” Holmström som vi känner igen som årets SMASK-vinnare tillsammans med Olov Domeij.

 

På Kårhuset valborgsfest byttes de smaskiga och obligatoriska tonarthöjningarna ut mot Håkan Hellström obligatoriskt medryckande göteborgspop. Det går liksom inte att stå stilla.

 

Kårhusets klubbmästarinna, Linn Holmeskog, var lyrisk efter torsdagen:

– Det var en kväll med mycket glädje i publiken och vårkänslorna bubblade i lokalen. Kårhuset kokade rent ut sagt av som efterföljd av all dans framför scenen till tonerna av ett helt fantastiskt gäng. Tajt, härligt och bara helt jäkla grymt. Det slår mig gång på gång hur jäkla bra musiker vi har på skolan och jag är tacksam att de ville dela med sig av 18 Håkan Hellström-låtar denna kväll!

 

Andreas Gärdnert fångade ögonblicken och var schysst nog att dela med sig av bilderna till P-towns läsare. Se Anders fina bilder på gallerilänken.

Jessika Dzialo till vänster i bild var på Håkan Hellström Tribute.

Jessika Dzialo till vänster i bild var på Håkan Hellström Tribute. Foto Andreas Gärdnert.

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!