Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

BULLENS HAR VÄRLDSPREMIÄR I PITEÅ

Idag är det världspremiär för Bullens nya korv, och först att få provsmaka den första nylanseringen på 60 år är piteborna. Fram till klockan 19 serveras ”Bullens Beer Banger” i deras foodtruck på Rådhustorget, P-town var där för att testa.

 

Bullens_ptown

 

Stout, IPA och lager är de tre nya smakerna på grillkorvar som Bullens släpper. Men innan de kommer i butik nästa vecka får piteborna ett smakprov på världspremiären idag, onsdag. På Facebook hölls en omröstning om var i Sverige världspremiären skulle äga rum, och vann överlägset gjorde Piteå. Alexandra vid Knut Kommunikationsbyrå, som varit med och tagit fram provsmakningsturnén, konstaterar att Norrland dominerar i Bullens-entusiasm.

 

– Folk blir väldigt engagerade, alla är ju liksom uppvuxna med Bullens. Men det är definitivt Norrland som ligger i topp, det märktes i omröstningen. Efter idag åker vi vidare till Luleå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Skänninge innan produkterna går att köpa i butik på måndag.

Den är godare än originalet.

 

Några som stod i kö för korvlunch var Erik Lundström, Daniel Sandström, Christoffer Bodin, Anton Holmbom och Jacob Öst (omslagsbilden).

 

– Stouten var godast. Det smakar faktiskt stout på riktigt, den är godare än originalet säger Christoffer och kollegorna från More Media håller med.

 

– IPA:n var god, men den hade inte alls lika mycket smak som stouten, konstaterar de.

 

– Och Lagern var en helt vanlig korv. Som en vanlig Bullens fast med mer kött, men den var saftigast, säger Daniel.

 

Charleene Pettersson var också där för att provsmaka.

 

 

– Stouten blev helt klart min favorit, den kändes riktigt köttig och bra med smak.  IPA-korven hade en liten hint av IPA och var riktigt god den med. Lagern var lite mer anonym men alla var helt klart okej. Dock saknar jag lite av sältan i orignal-Bullens – men ett superkompliment till deras utbud!

 

 

/Linnea

 

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!