Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

CATCH OF THE WEEK #4

Det finns några singlar i Piteå som inte borde vara det – vi har gjort det till vår uppgift att hitta dem. De som är ett catch. Resultatet dokumenteras på Snapchat: ptownpitea.

 

På KUST hotell kommer vår singelexpert och korrespondent Maria Nystedt möta stans singlar för att sätta dem på kärlekskartan. Det hela utspelar sig på vår Snapchat ptownpitea och det har blivit dags att lära känna vårt fjärde Catch of the week!

cotw_niklas

 

Denna blondin är precis hemkommen från en resa i vårt grannland och är fett sugen på att hitta en utåtgående människa som kan ta honom med storm. Han är omtänksam, sportintresserad och det bästa i livet är vännerna, familjen och en härlig måltid. En härlig personlighet är enligt honom det sexigaste som finns – kanske är det du?

 

Vem han är? Ni har fram till 2017-07-07 kl 19.00 på er att lära känna Catch of the week på Snapchat: ptownpitea. Där berättar han också vart ni ska vända er om ni vill slänga iväg ett meddelande till honom!

 

/Linnea och Maria

 

cotw_niklas-10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cotw_niklas-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

snapchat

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!