Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

CATCH OF THE WEEK #5

Det finns några singlar i Piteå som inte borde vara det – vi har gjort det till vår uppgift att hitta dem. De som är ett catch. Resultatet dokumenteras på Snapchat: ptownpitea.

 

På KUST hotell kommer vår singelexpert och korrespondent Maria Nystedt möta stans singlar för att sätta dem på kärlekskartan. Det hela utspelar sig på vår Snapchat ptownpitea och i detta nu finns intervjun med vårt femte Catch of the week att ta del av där.

maria_cotw_webb

 

Vi snackar om en brud som många säkert stött på i klädköparsammanhang. Hon har aldrig varit på en dejt innan, men ser gärna att den första händer uppe på ett berg eller annat likvärdigt utforskarvänligt ställe. Med på dejten ska vara en person som är lika galen som henne själv samt kunna bära ut henne ur en brinnande byggnad om det skulle behövas. Denna tjej vill överraskas och söker en trygg person att skratta med.

 

Vem hon är? Ni har fram till 2017-07-14 kl 19.00 på er att lära känna Catch of the week på Snapchat: ptownpitea. Där berättar hon också vart ni ska vända er om ni vill slänga iväg ett meddelande till henne!

 

/Linnea och Maria.

 

maria_cotw_webb-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

snapchat

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!