Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

CHEER UP-MONDAY

Det finns nog ingen som gillar måndagar. Det är aldrig lika långt till helgen, samtidigt som man aldrig är lika trött. Därför tänkte vi hjälpa er att hitta anledningarna att le ändå – goda och roliga nyheter från den gångna veckan helt enkelt. Här är några kul grejer som hände vecka 11.

 

1.

Piteborna Jonas Ruthberg och Gustaf Lundström tog medaljer i helgens skid- och snowboardtävlingar på Vitberget i Skellefteå. Gustaf blev tvåa i Swedish Snowboard Series och Jonas blev trea i Swedish Slopestyle Tour. Kul tycker vi!

gustafjonas

2.

Ni har säkert hört om den så kallade ”skilsmässotavlan”. Den som som Jonna Vanhatalo lade ut på Tradera och som föreställer henne och ex-maken Marcus Birro. Nöjesbladet rapporterade senare att tavlan fått nästan 400 bud och såldes för 50 100 kronor. Historien var lite underhållande (framför allt med tanke på knytnävsslaget som gått genom tavlan, i Birros huvud) tills den blev väldigt underhållande, när det igår kom fram att det är Alex Schulman som äger tavlan.

 

Otroligt nöjd med min frisyr. Bra jobbat, håret!

Ett inlägg delat av Alex Schulman (@alexschulman)

 

3.

I premiären av Talang 2017 ställde sig 17-årige Ibrahim, från Boden, på scenen och blåste hela juryn och publiken av stolarna med sin version av ”Stad i ljus”. Efter att programmet spelades in har han fått beskedet att han och hans familj, som flydde hit från Azerbajdzjan förra året, får permanent uppehållstillstånd i Sverige.

 

4.

Jamen såklart att intiativet Lagkamrat fick donationen 100 000 kronor av en privatperson som ville stötta någonting bra och fint. Läs vår artikel om det här.

tant_pif_1_bearbetad

5.

fb1024_smb2014

 

Gud har hört bön och Kikki Danielsson ska vara med i Så mycket bättre! Och det ska bli så kul! Drömscenario: Även Loa Falkman är med, och han sjunger Bra Vibrationer. Eventuellt att Joakim Thåström valsar in och drar av en Papaya Coconut.

 

/Linnea

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!