Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

CLASS OF 98

Kul nyhet för Piteås nöjesliv och för 98:orna i synnerhet. Sjunde oktober premierar en ny klubb och här är allt du behöver veta.

 

Strömbackas elevkår har storslagna planer för årets avgångselever. Class of 98 heter samlingsnamnet och inkluderar bland annat en ny nattklubb med 98:orna i centrum.

 

Höstens fest blir den sjunde oktober och skådespelet kommer äga rum på Lemon Tree med start kl 20.

Lisa lundberg och Agnes Hansius från elevkåren har stora planer för class of 98.

Lisa Lundberg och Agnes Hansius från elevkåren har stora planer för class of 98.

 

Temat för den första festen blir studentmössor och en studentmösseföretag kommer finnas på plats för utprovning och fotografering.

 

Inför festen kommer elevkåren att anordna en fototävling med temat ”peppig studentbild” och i prisskåpet finns studentprylar.

 

Evenemanget är från 18 år. 200 förköpsbiljetter släpps onsdag den 28 september och kan handlas vid glasgången på Strömbacka. Förköpet ligger på 120 kr (medlemmar elevkåren) och 140 kr (ej medlemmar). Vid dörr är inträdet 200 kr.

 

Fler nyheter från Class of 98 väntas.

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!