Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

VIDEO: COMMERCIAL HEELS MED VICTORIA VIKSTRÖM

Spetsa ögonen alla dancelovers. Vår utflugna superstar Victoria Vikstöm är hemma över julen och ger en kurs i commercial heels dancing. Vi passade på att fånga rutinen på video under förberedelsena. Se här.

Victoria berättar om bakgrunden till dansen:

Victoria dans 1024– Jag hade aldrig dansat i klackar innan jag åkte till New York för ett och ett halvt år sedan. Shirlene Quigley (dansare för Beyonce, Rihanna, Missy Elliot) öppnade en helt ny värld för mig, och att dansa i hennes kompani har utvecklat mig sjukt mycket. Klackarna blir en extra dimension, en förstärkning av ens person och attityd, och jag älskar det.

 

På frågan hur nästa år ser ut svarar Victoria:

– I höst har jag varit hemma i Sverige och undervisat, men i oktober fick jag reda på att artistvisumet jag sökt i USA blivit godkänt. Planen är att flytta dit i vår för att jobba, eftersom det är ett mycket mer öppet och tillåtande dansklimat där.”

 

Vill du läsa mer om Victoria ska du vår Born & Raised-artikel från i våras (länk).

 

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!