Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

DEN EPISKA EPAN – FINALISTERNA

Vi på P-town är HELT blown away av ert engagemang och era fantastiska epor! Men som ni vet finns det bara en som är episk. Hela 46 nomineringar fick vi in, vi har nu valt ut nio av dem som finalister. Från och med imorgon (onsdag) och fram till söndag vid midnatt kommer man kunna rösta på vår facebooksida P-town.se

 

Finalisterna är utsedda efter kriterierna coolhet, engagemang, unicitet, freshness och magkänsla. En Epa kan exempelvis vara byggd från grunden (engagemangsfaktor 100) men inte särskilt jätteunik och ändå bli en av finalisterna, eftersom engagemang är unikt, coolt och fräscht. Nog tjatat, nu kikar vi. Finalisterna är uppradade utan inbördes ordning och kommer publiceras i ett Facebookinlägg imorgon där man kommer kunna rösta genom att gilla bilden. Epan med flest likes vinner!

 

Adam Jonsson

Adam Jonsson äger denna epa. Han har byggt den från grunden under 3 års tid och har kört den under byggets gång.

 

Ellehell

Elias Hellgrens epa är en av de som blev nominerade absolut flest gånger. Det är en Mercedes C 220 cdi sportcoupe 2001. Vi gillade den matta lacken, utseendet på fälgarna och inte minst formen.

 

Kevin Larsson2

Denna Epa är under konstruktion och ägs av Kevin Larsson. Det är i grunden en Volvo 740 som blivit taksänkt, gjort om till coupe, satt dit volvo v70 -08 front och Volvo s80 bakdel. Den har luftfjädring och motorn är en turbomatad b230fk. ”Vi kallar den VS7”, säger Kevin.

 

Fanny Lundqvist

Den här Epan är Fanny Lundqvists. Alltså! Den klassiska Duetten! Den fina formen och den metallic-skimrande lacken i vad som ser ut att vara toppskick var det som fångade oss.

 

Elias Otvall 2

Elias Otvalls Epa har nominerats lika flitigt som dekalerna strötts över den. Ja kolla, till och med triangeln! Denna hamnade högt på cool- och fräschskalan.

 

Jonathan Melaner

Jonathan Melanders porsche blev en solklar finalist i våra ögon. Det som inte syns på bild är den lysande dekalen i bakrutan. Det skulle faktiskt inte skada att hamna bakom denna på Bersiksbron. Inte så ofta man får den synen, tänker vi.

 

William Viksten

William Viksten och Dodgen. ”Den MÅSTE vi ju ha med”, sa Signe. Vem kunde säga emot helt ärligt. Vi tar gärna en åktur!

 

Wilma Lindbäck

En till pickup! Wilma Lindbäck är ägaren till den här King Cab:en. Det ligger mycket jobb bakom Epan som har rustats upp rejält och sådant gillar vi förstås. Hjärtat i Epan. Som det ska vara.

 

Oscar Larsson

Den gröna skönheten ovan tillhör Oscar Larsson. Den ser väl omhändertagen ut och visas ju onekligen upp i sitt absolut bästa skick på den här proffsbilden.

 

Imorgon, onsdag, klockan 12.00 kommer finalisterna vara redo att ta emot likes här på vår Facebook. Så se till att mobilisera era kompis- och Epakretsar, återigen: Må bästa Epa vinna.

 

PS: Vi har utgått efter den info vi fick när nomineringen skickades in. De berörda Epa-ägarna får gärna höra av sig om det finns detaljer att lägga till. Allt gott!

/Linnea och Signe

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!