Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

DET NI SÅG PÅ

Vi älskar ju det här med video och det verkar ni också göra. 2016 är året då videobyrån P-town VIDEO såg dagens ljus. Här är våra mest populära videos från året som gått.

 

#17

Videointervju: Griljovsgracias. 6551 visningar.

Vi startade året med en djupintervju av stadens stora hiphop-bröder och det verkade ni gilla. Missade du att lära känna Kalle och Filip Granberg då så får du en ny möjlighet nu.

#16

Videointervju: Sandra Widman. 6974 visningar.

När idékonstnären Alexandra Andersson videointervjuade sånglärkan Sandra Widman ville 6900 personer se resultatet. Se mötet här för första gången eller se det igen.

 #15

Videokrönika: Alexandra Nyman. 8397 visningar

När Alexandra Nyman förklarade hur förlegat det är med könsroller ville ni både titta och diskutera. Se budskapet igen här.

#14

Svara eller dö – frikort. 9480 visningar.

I höstens första Svara eller dö stal en viss pensionär vid namn Bertil showen. Bertil och de andra svarade på vem deras frikort är, och nej det har ingenting med vården att göra.

#13

50 Shades of Prom – official aftervideo. 9667 visningar.

Balen på Pite Havsbad är vackert på alla sätt. Tillsammans med Backas Elevkår (och tack vare videosponsorer) så kunde vi skapa en aftervideo för första gången. Hoppas det inte blev den sista.

 

#12

Kanalsimmet 2016 aftervideo. 10199 visningar.

Kanalsimmet är en riktig klassiker vid Valborg men aldrig tidigare har folkfesten skildrats på detta sätt. Återigen, tack alla som gör Kanalsimmet möjligt.

 

#11

Promo: Mica Engström. 10860 visningar.

Sångtalangen Mica Engström slog ned som en bomb och skapade gåshud från Rosvik till Jävre med sin tolkning av Demi Lovato´s Stone cold. I kölvattnet till den virala videosuccén fyllde Mica Kaleido till bredden med sin första konsert och vi behöver inte påpeka hur stolta vi är över Mica som dessutom är medlem av vårt crew. Tryck på play för gåshud!

#10

Signe Möter: Jesper Petersson. 12126 visningar.

Idol-Jesper hann precis landa i Piteå efter idoläventyret innan vi fångade in honom för en videointervju. Frågan är vad ni pratade mest om efteråt- Jespers underbara svar eller den där naturliga supertalangen framför kameran vid namn Signe Öberg som ställde frågorna på sitt speciella sätt. Se här.

 

#9

Åsa Ivarsdotter 50 år. 13213 visningar.

Hon är hela Piteås landsmoder och hon har underhållit oss i många år. På sin 50-års dag fortsatte Åsa Ivarsdotter sin vana trogen att underhålla. Tut sa stjärten!

#8

Pite Outdoor. 13518 visningar.

Visst bor vi i världens vackraste vinterstad? De tycker våra kompisar på Pite Outdoor som beställde den här videon så vi kunde gestalta en marsdag på Piteås is. Återupplev den här.

#7

Showreel P-town Video 2016. 13960 visningar

Vår egen ”best-of-video” blev en kioskvältare den med. Vi vill passa att tacka alla som gör det möjligt för oss att få leka med vår videoutrustning.

#6

Linnea Lundström – Spoken word. 14116 visningar.

Från ingenstans klev Linnea Lundström in på vårt kontor i sommar med ett viktigt budskap som hon rappade fram. Det ledde till webbkärlek, webbhat och att Linnea idag är vår webbredaktör.

#5

Coop Thomas – midsommaravsnittet. 16709 visningar.

Under 2016 fick Piteå en ny videostjärna. På Coop Forum närmare bestämt. Alla avnsnitt har gått som tåget, men ångloket under året var gången då Coop-Thomas skulle handla midsommargrejer till sina homies till tonerna av Kusten klick. Watch this!

#4

Paltrain. 20193 visningar.

Hockey och palt i kombination kan ju inte gå fel. När det dessutom regnar paltar in på isen så blir det en nationell angelägenhet som vi fick fånga med kameran. Knasigt javisst!

 

#3

Jobba hos Revisionären. 23074 visningar.

Man kan ju rekrytera på många olika sätt. Vår egen revisor gjorde det på sitt eget vis med bland annat ett omtalat kafferace. Vem vill inte jobba med de här sköna lirarna?

 

#2

PDOL mot droger. 27483 visningar.

Ett viktigt budskap mitt i all festivalyra. Färgstarka profiler tog ställning mot droger i Connextions video och det är vi tacksamma över.

 

#1

Pite Havsbad – 126 894 visningar

Tittaretta blev ingen mindre än Pite Havsbads teaser för sommarscenen. Vem vill inte dricka paraplydrinkar i Sky baren och dansa loss på Piteås nya sommarscen och nattklubb? 126 894 visningar och solklar etta på vår lista. Bara sex månader kvar tills vi får uppleva det igen!

EXTRA…

… Face vocal band. 781000 visningar

Ibland får vi roligare uppdrag än andra. Ett sådant var att filma amerikanska acapellagruppen Face Vocal Bands jullåt. O holy night ljöd över Öjebyns kyrkby och vi filmade. Videon har hisnande 17000 delningar och  781000 (sjuhundraåttioentusen) visningar and counting. Det måste såklart uppmärksammas även om videon inte kvalar in på vår officiella topplista eftersom själva slutredigeringen gjordes i amerikat och inte oss själva. O holy video!

 

… och Thomas Holmström-videon från 2015. 32691 visningar

Vilken video snurrade friskast i Facebookflödena år 2015 undrar ni kanske? Kan ju bara vara en, Piteås egen Demolition man som vi hade äran att hylla med den här videon.

Det var det. Nu är vi redo för nya videofilmer under 2017. Undrar vilken som ni kommer gilla mest?

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!