Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

ELDSJÄLSSTIPENDIAT 2016

Årets eldsjälsstipendiat år Musikhögskolan är utsedd. Lär känna vinnaren!

 

”P-town har sedan starten 2012 haft ett kärleksfullt förhållande till stadens studenter där många varit med och gjort P-town till vad det är idag.

 

Varje år delas ett eldsjälsstipendium ut till en student som utmärkt sig lite extra. Summan är ynka 1000 kronor, men äran och framförallt denna check är desto fetare.

 

Årets stipendiat sprider glädje och kärlek vart hon än går, till studenter och Pitebor. Hon är ung, hon är kreativ, och hon har sprungit rakt in i våra hjärtan.

 

P-towns eldsjälsstipendium 2016 går till Frida Sandstedt.”

 

Frida är en värdig vinnare, bördig från Stockholm och med födelseår 1990. Upplevelseproduktionsutbildningen lockade Frida till Piteå och under sin studietid har hon spritt glädje och sköna vibbar kring sig mest hela tiden.

Frida Sandstedt. Årets Eldsjälsstipendiat 2016.

Frida Sandstedt. Årets Eldsjälsstipendiat 2016.

 

Hon har även varit handledare på Ung, Kreativ och dessutom styrt upp Inlöparna. Ett integrationsprojekt där alla är välkomna att springa 3 km tillsammans varannan vecka med start vid Kaleido.

 

Hon passar även på att upplysa om att någon annan måste styra upp Inlöparna till hösten. Frida ska nämligen jobba på Hurtigrutten i Norge samtidigt som hon smider planer för framtiden.

 

Stort grattis Frida och tack alla studenter som tar examen idag. You rock!

 

/The crew

 

 

 

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!