Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

EN VACKER KVÄLL MED PER GESSLE

Pite Havsbad tror på publikrekord när Per Gessle tar sin turné till deras Beach Party den 29 juli. Det är första gången på 10 år som Gessle turnerar solo i Sverige – det är något stort som kommer hända längs Norrbottens riviera och här är allt ni behöver veta.

 

Inför turnéstoppet på Pitehavsbad har vi på P-town sammanfattat en liten guide för dig som antingen redan köpt biljett eller som funderar på det. Spoiler alert: sluta fundera.

 

1. Köp biljett, typ, nu. Trycket är hårt på biljettförsäljningen och Pite Havsbads huvudägare och ordförande Tobias Lindfors har gott hopp om att Per Gessle den 29 juli kommer slå John Fogertys publikrekord från 2006 på 12 000 i publiken. Riksmedia gav artistens turnépremiär mycket bra kritik vilket inte har gått obemärkt förbi i försäljningen av biljetter. Boendet på Pite Havsbad är fullbokat och man beräknar att över 7000 personer kommer bo där under helgen – många av dem kommer också gå på konserten.

 

2. Ta bekväma skor. Med tanke på ovan nämnda fakta kan det vara en god idé att komma i god tid för att få en så bra plats som möjligt.

 

3. Det går i skrivande stund inte att se väderprognoserna för nästa helg, men ta med både regnponchon och solkrämen och var beredd på allt.

 

4. Lördagen den 29 juli är det också PDOL. Skulle det vara så att man tagit sig något att dricka i något av öltälten tidigare på dagen, så är det inget problem. Det går bussar från centrum till Pite Havsbad klockan 14,15,16,17,18 och 19. Bussarna från havsbadet till centrum går 22,23,24,01,02 och 03. Drick öl ni!

 

5. Hur laddar man upp inför en vacker kväll med Per Gessle då? Vi kan tipsa om ett sätt. Afterbeachen på Pite Havsbad startar klockan 15 på Takterrassen klockan 15 samma lördag.

 

6. Och vad gör man sen då? Hur hämtar man sig efter att ha sett en av Sveriges mest folkkära artister live på stranden en ljummen lördagkväll? Vi vet inte för vi har inte gjort det själva, men vad vi vet är att beach partyt fortsätter även efter spelningen, fram till 02. Under kvällen uppträder två coverband samt DJ.

 

7. Klicka här.

 

8. Klicka sedan här och festen är igång.

 

/Linnea

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!