Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

GREAT GIG 2015

Great Gig är en framgångssaga som är värd en artikelserie för sig. Idag släppte de precis nyheten att konceptet återuppstår i november som vanligt. Däremot är låtvalet inte lika väntat.

Great Gig består av Folke Wiklund, Peter Eliasson, Mats Lundberg. Cia Wiklund, Chrisina Pettersson, och Mari Ramnek.

Great Gig består av Folke Wiklund, Peter Eliasson, Mats Lundberg. Cia Wiklund, Christina Pettersson, och Mari Ramnek.

 

Den 21 november 2015 kan alla Great Gig-älskare ringa in i kalendern. Efter flera år med fullsatta läktare känner gänget att de orkar mobilisera energin för ytterligare en svultig konsert och lika svulstig fest. Från att tidigare år ha tolkat artister med storhetstider på 70- och 80-tal kommer årets upplaga erbjuda något nytt. I år väljer Great Gig att tolka…ta-ta-ta-daaa…..Coldplay!

 

Känns som en given succé på förhand. Ett band som levererar arenarock på hög nivå och med en bred fanbase i alla åldrar. Biljettsläpp sker i juni. Mer information kommer allt eftersom. Vi kan inte hålla oss utan diggar till ”Fix you” av Coldplay!

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!