Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

HEN BLEV ÅRETS HEMVÄNDARE

Piteborna har sagt sitt och det står härmed klart vem som tar hem den ärofyllda titeln som Årets hemvändare 2016.

 

Tidernas tredje hemvändare är utsedd, och hen hamnar i minst sagt gott sällskap. 2014 var det Caroline Johansson Kuhmunen, 2015 Arvid Lundquist och i år, 410 värdefulla röster senare, har vi även korat 2016 års Hemvändare.

 

Tobias Forsberg, årets hemvändare 2016.

Tobias Forsberg, årets hemvändare 2016.

 

Rösterna vägde över på ingen mindre än Hockeykonungen från Klubbgärdet bor numera i Leksand och har, som han själv uttrycker det, ”bytt palten mot knäckebröd”. Tobias, Piteå saknar dig!

 

– Det var bästa julklappen jag kunde få! Eller en Sous-vide hade ju inte varit helt fel det heller. Hur som helst, tack alla som röstat, det värmer! hälsar Tobias.

 

Vi vill givetvis tacka de andra välförtjänta nomineringarna, Agnes Lundberg och Joakim ”Jakk who” Öhman, och inte minst alla som röstade. We love you.

 

ÅRETS HEMVÄNDARE

2014 – Caroline Johansson Kuhmunen

2015 – Arvid Lundquist

2016 – Tobias Forsberg

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!