Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

HON ÄR MED I TV4:S ”SINGELLIV”

Ni har sett henne förut, men inte så här. I TV4 Plays serie ”Singelliv” får vi följa sex singlar som filmar hela sin vardag, och en av de som medverkar är ingen annan än pitebon Maria Nystedt.

maria

 

När TV4 ringde trodde hon först att man hade ringt fel.

 

– De berättade att de hade hittat min Instagram och undrade ifall jag ville vara med i Singelliv. Den självklara reaktionen var att skratta. Med ögonpåsar djupare än Marianergraven och en hårsvans i tinningen var ironin så ljuv att jag hörde mig själv klämma ut ett ”jomen kanske ändå” – och på så vis blev det.

 

Man har alltså kunnat se Maria med selfiepinnen i högsta hugg runt om i stan med omnejd när hon spelat in materialet som klipps ner till avsnitt av Singelliv på TV4 Play.

 

– Att spela in har varit jättekul och skitläskigt om vartannat. Folk har ju såklart undrat och frågat varför jag går runt och filmar allt jag gjort och när jag svarat har jag ärligt kunnat säga att jag själv inte har den blekaste aning. Har haft skitkul, kört på mitt race som vanligt och det har hänt en drös rätt knäppa saker, om man filmar dygnet runt går det liksom inte att styra vad som händer eller sägs. Har inte spelat in allt än, så om ni ser ett ägg (alltså jag) komma gående med en kamera, kom och säg hej!

 

Vad kan vi tittare förvänta oss från dina delar av serien?

– I deltagarbeskrivningen på TV4 Play kallar de mig en glad och rastlös pitebo så nånstans är väl det the case. Ni kommer få hänga med på fest, kaffepimplande i skogen och kanske en och en annan känslostorm! Allt är ju lite hemlighetstämplat men snart smäller det! Samtidigt som jag är glad att jag är med lär det väl bli en skämskudde i knäet när jag och brudarna ska bänka oss i soffan inför releasen!

 

 

Walk of shames. Stela dejter. Pirr i magen. Kärlek vid första swipen.
Följ sex singlars ocensurerade vardag på en armlängds avstånd.

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!