Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

HURRA! NYA P-TOWN ÄR HÄR

På två och ett halvt år hinner det hända extremt mycket i webbens värld. Därför är det hög tid att rulla ut en rykandes färsk sajt så du får sköna kvalitetsstunder med oss på P-town.

 

Nu ska allt vara tydligare, snyggare och snabbare. ”Mobilanpassat” tjatar alla om så JA- sajten är byggd för vår käraste ägodel.

 

Vårt fokus är såklart detsamma; att lyfta Piteås kreatörer och talanger mot stratosfären. Vill du fördjupa dig i allt det tekniska rekommenderar vi att du läser artikeln med Andreas Johansson från OhMy som kan förklara den biten ohyggligt mycket bättre. Kommer snart!

 

Du kanske även noterar att loggan snitsats till. Vi utlyste ju en logotyp-tävling i början av året, och har inte avslöjat vinnaren förrän nu. Här möter du skaparen av P-towns nya logotyp.

 

Närmsta veckorna kommer vi lyfta över det bästa innehållet från den gamla sajten så det lever vidare på P-town anno 2015. Efter det blir det fullt fokus på nytt och fräscht innehåll.

 

Vi hoppas du har tålamod medan vi gnetar på bakom kulisserna, och framförallt önskar vi en skön upplevelse på nya P-town.

 

Tack för att du tittade in. Nu åker vi!

 

Ps. Om du upptäcker något knas får du gärna viska i vårt digitala öra. Puss! —> info@p-town.se

 

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!