Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

#IMINBRÖSTKORG – CLARA CARLSSON

Det har blivit dags för årets SMASK-general, Clara Carlsson, att öppna sin bröstkorg för oss. Från och med idag delar hon med sig av vad som händer bakom kulisserna till Piteås största show. Under hashtagen #iminbröstkorg kommer hon uppdatera våra sociala kanaler under en veckas tid.

 

 

Hej Clara, vem är du?

Namnet är Clara Carlsson och jag är från en fin liten stad vid namn Linköping vid Värnen, cirka 120 mil från Piteå. I denna charmiga stad har jag bott i cirka 3,5 år, på grund av studier då jag pluggar på Musikhögskolan i Piteå med inriktning journalistik.

 

På min fritid umgås jag med mina fina vänner, tränar inför GMU och försöker strukturera upp livet någorlunda eftersom jag har en tendens att ha 14941248 saker på mitt bord. Just nu arbetar jag som projektledare för SMASK i Piteå, en musiktävling för musikhögskolestudenter som arrangeras varje år sedan 1991. En fantastiskt rolig tävling som jag har varit med och arbetat med på olika sätt sedan mitt andra år här i Piteå. Det har tagit mycket tid såklart att styra skeppet, men samtidigt har jag fått lära känna fantastiska studenter på skolan och lärt mig otroligt mycket på vägens gång. Så jag skulle säga att jag är en driven, social och envis person. Och tävlingsinriktad, helvete vad jag hatar att förlora i sällskapsspel alltså.

 

 

Vad är du känd för?

Jag har sett filmen Top Gun ungefär 40-50 gånger isch. Så jag kan citera hela filmen utantill och spelar mer än gärna musiken från filmen också.

 

 

Vad gör du när ingen annan ser?

Jag skriksjunger till Disney och SMASK-låtar i hop om att grannen inte hör (det har han gjort en gång och det lät bedrövligt tydligen), läser böcker, ser dokumentärer om andra världskriget och försöker halvhjärtat att sluta snusa.

 

 

Vad tänker du på innan du somnar?

Vem ringer akuten om någon ur orkestern ramlar ner från balkongen under showen?

sociala_medier

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!