Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

#IMINBRÖSTKORG – ELIN LYCKANDER

Den här veckan är det Elin Lyckanders tur att visa oss vad som finns i hennes bröstkorg. Vi kommer få följa med när hon tar studenten och allt vad det innebär, allt från bal till utspring. Den här veckan är det framför allt Instagram som kommer uppdateras, men glöm inte heller att följa oss på Snapchat. Du hittar oss på ptownpitea i båda kanalerna.

 

I en innehållsserie kallad #iminbröstkorg får vi följa en pitebo som tar över våra sociala kanaler under en veckas tid. Under den perioden får vi veta allt från hur personen bor till vilka hen hänger med till hur hen helst spenderar tiden. Denna vecka är huvudpersonen Elin Lyckander.

 

Hej Elin! Vem är du?

– Jag är en väldigt tävlingsinriktad tjej som är född till skåning men blev pitebo. Är arton och fyller nitton i sommar. Jag är sällan hemma, utan hittar gärna på saker med kompisar eller min pojkvän så ofta det går. Men trots det betyder mitt hem och min familj allt för mig!

 

Vad klappar ditt hjärta extra mycket för just nu?

– Mitt hjärta klappar sönder för att det är en vecka kvar tills vuxenlivet börjar. Sen klappar hjärtat för sommar och sol också, blir så lycklig! Och självklart klappat det alltid för mina närmaste.

 

Om hjärtat slutar slå på söndag, vad skulle du göra innan dess?

– Jag skulle träffa så många från min stora tjocka släkt som möjligt och spendera tid med pojkvännen min. Sen tror jag att jag även hade velat tatuera mig, ha världens fest med alla mina kompisar, spela kubb (men bara om jag vinner) och äta riktigt god mat.

 

Vad tänker du på innan du somnar?

– Hur dagen varit, hur vissa personer kan beste sig konstigt, vad som kommer hända dagen därpå, planer inför den kommande veckan samt på min kille!

 

Så. Missa inte att lära känna Elin när hon tar över våra sociala kanaler under sin studentvecka. Instagram och Snapchat, ptownpitea, över och ut.

 

/Linnea

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!