Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

#IMINBRÖSTKORG – HANNES BJERNHAGEN

#iminbröstkorg är serien där vi lär känna er pitebor på djupet. Ni tar över våra sociala kanaler och häller ut era hjärtan över dem. Näst på tur är Hannes Bjernhagen, P-Towns nya krönikör.

 

Vem är du?

Mitt namn är Tom Hannes Bjernhagen, tilltalsnamnet är det mittersta. Alex Schulman sa en gång under en podcastinspelning att det ”kliar” i honom när alla runt omkring honom tycker samma och gör samma. Det är oerhört träffande för vem och hur jag är som person. Jag tilltalas starkt av människor som provocerar och skaver. Jag har en liberal inställning till allt. Exempelvis tycker jag att 18 åringar ska få besöka systembolaget om de ändå får rösta och köra bil vid den åldern, att skatter är stöld och att man ska få sälja sex lagligt om man känner för det.

 

Som person har jag väldigt lätt för att snöa in på någonting och sedan gå in till hundra procent för det. I yngre tonåren snöade jag in på ”football freestyle”, tränade 3-5 timmar per dag och lyckades kvala in till SM. I senare tonåren snöade jag in på kläder och började intressera mig oerhört mycket för det. Ett intresse som förvisso lever kvar. Det jag i stunden och sedan ett år tillbaka ägnar all ledig tid åt och satsar helhjärtat på är långdistanslöpning. Jag utvecklades väldigt mycket på kort tid och det motiverade mig till att öka intensiteten och träningsmängden radikalt. Senaste året har jag ställt upp i ett tiotal tävlingar och jag har ännu inte ställt upp i en tävling utan att slå mitt personliga rekord från gången innan. Precis som jag bestämde mig för att nå Sverigeeliten när det handlade om att tricksa med en fotboll har jag samma ambitioner med löpningen.

 

 

Vad är du känd för?

Jag kan äta stark mat, och då menar jag satans djävulens stark mat. Det är jag helt otrolig på. Inte en min visar jag, det är konst.

 

 

Om du bara fick lyssna på ett band/en artist resten av livet, vad skulle det vara?

Justin Bieber.

 

 

Vad höjer din puls?

8 x 1000 meter med 1 minuts vila i 3:15-3:20/km fart.

 

 

Vad sänker din puls?

Jag tänker mig att min och alla andras puls sänks av att dö.

 

 

Vad gör du när ingen annan ser?

Läser böcker, solar solarium, spelar NBA 2k 2017, lyssnar på poddar och badar badkar.

 

 

Ett meddelande du vill att våra följare ska ta till sig?

”Normality is a paved road: It’s comfortable to walk, but no flowers grow” – Vincent Van Gogh

 

Följ P-Town på Snapchat och Instagram där vi heter ptownpitea för att följa Hannes under veckan.

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!