Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

#IMINBRÖSTKORG – JULIA CARLZON

Solen verkar äntligen skina över oss och passande nog kommer vi få följa en annan solstråle under PDOL-veckan via våra sociala kanaler, nämligen Julia Carlzon.

 

Julia Carlzon är inget nytt namn i P-town-sfären, hon skrev flitigt här på sajten fram tills i höstas då hon bytte studieort till Stockholm.

 

Hej Julia. Var befinner du dig nuförtiden? 

– Jag är nu mera bosatt strax utanför Stockholm tillsammans med min sambo Gustav där jag gick mitt sista gymnasieår och ska fortsätta på folkhögskola i höst. Men nu under sommaren är jag i Piteå – det är ju hit man kommer när man kommer hem!

 

That´s the way to fånga pitebornas hjärtan. Vad klappar ditt hjärta för?

– Kvinnokampen och kultur i alla dess former.

 

You go! Vad höjer du din puls sommartid? 

– Att värmen kommer tillbaka efter en evigt lång vinter! Jag älskar värme och önskar egentligen att det alltid skulle vara 25 grader.

 

Amen. Vad under PDOL vill du slå ett extra slag för?

– Att alla ska få ha en trygg och trevlig festival utan ofredanden och obehag. Ta hand om varandra! <3

 

Amen igen. Om ditt hjärta slutar slå på söndag, vad skulle du göra innan dess?

– Jag skulle be min sambo och resten av de jag känner i Stockholm att ta nästa flyg hit och så skulle vi njuta av PDOL tillsammans med piteborna!

 

Vi ska ju faktiskt få njuta av PDOL tillsammans med dig när du uppdaterar vår snap och insta under veckan, följ Julias PDOL-vecka på ptownpitea.

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!