Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

JOB OF THE WEEK: FÖRSÄKRINGSSÄLJARE

Nytt för i år är ”P-town: Job of the Week” där vi matchar schyssta arbetssökande med schyssta arbetsgivare. Först ut är det prisbelönta försäkringsbolaget Vardia som letar efter försäkringssäljare till sitt Luleåkontor.

 

Vem: Vardia försäkring.
Var: Luleåkontoret.
Erbjuder: Garantilön + provision.
Kontakt: tommy.grape@vardia.se, 070-395 7711.

 

Vem är Vardia?

 

Vardia etablerade sig 2010 som försäkringsbranschens framgångs­rika utmanare. 2012 fick de utmärkelsen Årets sakförsäkringsbo­lag. 2013 växte Vardia mest av samtliga nordiska försäkringsbolag och 2014 utsågs de till Framtidens arbetsgivare i försäkringsbranschen vid galan Insurance Awards. De är ungdomliga och flexibla i en annars något traditionstyngd bransch.

 

Med andra ord är Vardia ett försäkringsbolag som växer, och det borde ju innebära goda karriärmöjligheter.

 

Om jobbet

 

Vardia söker försäkringssäljare mot både privatpersoner och företagskunder. Arbetstiden är förlagd mellan antingen 8-17 eller 12:45-21. Det är en utpräglad leveranskultur med drivna och erfarna medarbetare samt en stimulerande arbetsmiljö i moderna lokaler i centrala Luleå. Räkna även med friskvårdsbidrag och en och annan afterwork.

 

Flera kollegor från Piteå

 

På Vardias Luleåkontor jobbar flera pitebor. Andreas Dahlberg är ett bland flera exempel. 93:an från Norrfjärden testade på olika jobb innan han fastnade för försäljning. Idag jobbar Andreas med utgående nyförsäljning, samt vård av Vardias befintliga kunder.

 

Inledningsvis var Andreas oroad kring pendlingen till Luleå, men eftersom Vardias kontor bara ligger ett stenkast från Luleås busstation så har det löst sig fint.

 

Det bästa med jobbet är enligt Andreas arbetstiderna, ett peppande arbetsklimat samt möjligheten att kunna tjäna bra med pengar. Andreas gillar också Vardia Akademin som utbildar Vardias personal och bidrar till ständig utveckling. Sist men inte minst lyfter Andreas fram produkterna de säljer.

 

Vem passar för jobbet?

 

Vår känsla är att jobbet passar ypperligt för dig som är tävlingsinriktad och vill utvecklas samtidigt som du kan tjäna bra med pengar. Du bör dessutom vara lyhörd, socialt kompetent och kunna bita ihop om det blåser motvind någon gång.

 

Får du chansen hos Vardia kommer du att lära dig massor om försäljning och hur du jobbar i team. Som grädde på moset kommer du säkerligen att växa som människa.

 

Hur ansöker du?

 

Vill du veta mer om jobbet och ansöka kontaktar du enklast Vardias HR-manager Tommy Grape på tommy.grape@vardia.se eller 070-395 7711.

 

Inte mycket att tveka på för dig som vill framåt i livet. 
Lycka till!

 

Vardia hemsida

 

Om P-town Job of the Week

 

Job of the Week är en sponsrad innehållsserie med syfte att matcha schyssta arbetsgivare med schyssta arbetssökande. Är ditt företag i behov av nya medarbetare? Kontakta oss på 0911-400 595 eller info@p-town.se

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!