Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

JONAS VANN SMASK 2016

Årets färggladaste bilder flyttar in på P-town. Det är såklart SMASK vi pratar om som i år hade temat Superhjältar.

 

Fullsatt Studio Acusticum. Check.
Toktaggade studenter. Check.
Kreativa bidrag och färgglada kostymer. Check.
Glimten i ögat. Dubbelcheck.

 

SMASK saknar motstycke här i Piteå. De tusentals timmarna som hundratals studenter lagt ner senaste halvåret kulminerar i en showkväll av stora mått.

Klart alla vill heta Jonas.

Klart alla vill heta Jonas.

 

Årets föreställning blev ingen besvikelse. Redan under de tio bidragsnumret kunde man ana att en viss “Jonaslåten” skulle gå långt. Låten som finurligt nog framfördes av fyra Jonas gick till final och vann där ganska övertygande. På andra plats kom Kalenderz med “Jag kollar min kalender”.

 

P-town hade återigen äran ingå som en av fem jurygrupper. Det giget tog Julia Carlzon, Haedil Shahd och Daniel Nilson hand om. Daniel blev blixtinkallad för kvällen då Erik Sandström fick förhinder.

Vår jury för kvällen.

Vår jury för kvällen. Julia Carlzon, Haedil Shahd och Daniel Nilsson.

Hela showen flöt på galant och det avslutande ballongregnet fick hela Studio Acusticum på fötter. Men det slutar inte där, låt årets SMASK-upplevelse leva vidare genom bilderna på länken nedan. Den sena timmen gör att vi uppdaterar bildtexterna till veckan.

 

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!