Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

MICA JUUSO SJÖNG TAKET AV KALEIDO

Mica Juuso intog Kaleido för andra gången, publiken var stor men det som hände på scen var ändå större.

mica_kaleido_12juli_ptown_webb-2

Mica Juuso har blivit ett namn att räkna med på Piteås musikscen. När det inte är sommarlov går hon danslinjen på Strömbacka, men hennes sång är minst lika stark som dansen. Hon har spelat på Kaleido förut, då med gitarr och keys – idag backades hon av ett större band. mica_kaleido_12juli_ptown_webb-4Allt från Adele och Sabina Ddumba till Paramore, Stevie Wonder och Red Hot Chili Peppers tolkades. Och det var inga lätta låtar hon tog sig an heller, men ändå med bravur. Den absoluta höjdpunkten var definitivt extra numret Kissing Strangers av DNCE, då Juuso visade att rapp inte är några svårigheter heller. En stor eloge till bandet också, som måste vara några av de bästa musikerna i sin ålder i Piteå idag. Kajsa Lindberg på keys, Hugo Löf på bas, Benjamin Andersson bakom trummorna, Elias Hellgren på elgitarr och Mattias Nyman på percussions. Wow.

 

Vi vill hylla de som spiller ut sitt hjärta på scen och de som får Piteås kulturliv att blomma och växa i alla åldrar. Så jävla jävla fett. Tack. Kolla in bilderna nedan!

 

/Linnea

 

mica_kaleido_12juli_ptown_webb

mica_kaleido_12juli_ptown_webb-11

mica_kaleido_12juli_ptown_webb-12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mica_kaleido_12juli_ptown_webb-14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mica_kaleido_12juli_ptown_webb-16

mica_kaleido_12juli_ptown_webb-20

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!