Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

MORE THAN JUST A MINUTE – ALBIN EIDHAGEN

Han kom, han sågs, han segrade. Efter två år på Framnäs folkhögskolan avslutade Albin Eidhagen sin sejour i Piteå på finaste sätt.

Albin Eidhagen avslutade Piteåsejouren med flaggan i topp.

Albin Eidhagen avslutade Piteåsejouren med flaggan i topp.

 

Tillsammans med två andra musikaliska talanger (som vi får anledning att återkomma till) bjöd Albin in allmänheten till en helmysig onsdagskväll på Kårhuset. En kväll som avslutade ett kapitel och påbörjade ett annat.

 

Albins gemytliga aura lyser upp vilken scen som helst, och det går inte att förneka att staden blir en personlighet fattigare nu när Albin flyttar tillbaka till sina hemtrakter i huvudstaden.

 

Förutom en musikalisk helkväll fyrade Albin av vad som måste varit årets citat. Inför framförandet av en helt ny låt yppades orden: ”Att spela en ny låt live är som att ha sex med någon för första gången. Man tar av sig alla kläderna och hoppas att den andra personen inte är alltför kräsen.”

 

Att spela en ny låt live är som att ha sex med någon för första gången. Man tar av sig alla kläderna och hoppas att den andra personen inte är alltför kräsen.

 

Med de orden lyssnar vi till Albins sista minut på Piteås musikscen (för stunden i alla fall). Tack Albin för att du förgyllt Piteå under två år. Här är avslutningen av ”More than just a minute.”

/Micke S
mikael@p-town.se

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!