Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

MUSIKRELEASE: EMMA BOGREN – ALL ABOUT YOU

Glöm D-vitamin och ljusterapi. Emma Bogrens nysläppta singel är precis som Emma – glad och sprallig – och ger dig all energi du behöver för att överleva novembermörkret.

 

All about you är en poplåt som beskriver en känsla av olidlig väntan. Låten uppstod efter ett samtal bland vänner om att inte vilja vara ensam. Emmas svengelska skapade arbetsnamnet ”All by my alone” och låtidén var född. Efter ett halvårs marinerande landade den hos Johan och Therese Brorson som hjälpte till att slutföra låten som då fick det slutgiltiga namnet All about you.

 

Johan Brorson har för övrigt arbetat med bland annat Backstreet Boys, Darin och Kelly Clarkson.

Emma Bogren.

Emma Bogren.

 

Kyrkomusiker med passion för gospel och retro

Emma är en 28-årig kyrkomusiker med passion för gospel. Hon har uppträtt på Piteå Dansar och Ler och sjunger i On Duty Gospel och leder Hortlax Gospel tillsammans med Magdalena Johansson.

 

Musiken har alltid varit en stor del av Emmas liv. Hennes föräldrar fyllde barndomshemmet med musik av alla de former, och det formade såklart Emma som knappast kan leva utan ackord och noter.

 

Lägenhet i stan där Emma bor med sin sambo byts snart ut mot en villa i Böle där Emma kommer leva ut alla sina inredningsdrömmar som stavas RETRO med stora bokstäver.

 

Låter som vi får anledning att göra ett hemma hos-reportage hos Emma framöver. Kanske i samband med EP-releasen?

 

Nu ska vi i alla fall luta oss tillbaka och lyssna till All about you.

/Micke S

 

Ps. All about you är Emmas andra singel från debut-EP:n ”Dreamworld” som släpps under 2016. Följ Emma Bogren via hennes Facebooksida (länk).

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!