Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

NOMINERA ÅRETS LTU-STIPENDIAT

För fjärde året i följd ska P-town dela ut ett eldsjälsstipendium till en avgångsstudent vid LTU Piteå. Vi behöver din hjälp!

Omslagsbild: Martin Fryklund, Eldsjälsstipendiat 2015.

 

Så här lyder nomineringen

”P-town har sedan starten 2012 haft ett kärleksfullt förhållande till stadens studenter där många varit med och gjort P-town till vad det är idag. Varje år delas ett eldsjälsstipendium ut till en student som utmärkt sig lite extra. Summan är ynka 1000 kronor, men äran och framförallt denna check är desto fetare”

 

Vi letar alltså efter en eldsjäl som gör allas liv lite bättre och som nu ska lämna högskolestudierna i Piteå bakom sig.

 

SNABBA RYCK

Nominera senast tisdag 31 maj kl 24:00. Skicka till info@p-town.se eller via vår Facebook eller sms: 070-345 9099. Skriv namn + motivering + klass. Glöm inte ditt eget namn.

 

Tidigare stipendiater:

2014 – Signe Lindgren

2015 – Martin Fryklund

 

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!