Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

NORTHERN INDIANS – TALK TO ME

Nu blommar det på fler ställen än i rabatten. Ny musik ploppar upp i Piteå i samma takt som snön smälter under vårsolen. Senast i raden är det relativt nya bandet Northern Indians som precis släppt ”Talk to me” både ljud– och videoformat.

Northern Indians består av Josef Eriksson och John Andersson. Bandet bildades under 2013 och drog igång på allvar i januari i år då debutskivan ”The Great Escape” spelades in tillsammans med Jonas Eriksson. Skivsläpp sker via Rootsy och är beräknat till 27 maj.

 

Singeln Talk to me är Veckans färsking på P4 Norrbotten och i samma veva släpptes den här musikvideon som tog 3 timmar (!) att spela in (ja den är inspelad i Långnäs). Vi får med största säkerhet anledning att förkorva oss i Northern Indians senare i vår, men nu kan vi inte hålla oss länge. Låt oss titta!

 

Blev du så där galet nyfiken kan du följa Northern Indians på Facebook (extern länk).

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!