Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

NY JULIA CARLZON SÖKES

Brådskande meddelande. Vår minichef Julia Carlzon har blivit antagen till Kulturama i Stockholm och påbörjar utbildningen omgående. Kul för Julia och mindre kul för oss som blir en profil fattigare. Vi behöver någon som fyller Julia Carlzons roll asap. Läs vidare!

 

Det går inte att förneka att Julia Carlzons skor blir svåra att fylla. Fastän de till storleken är små (Julia bär 36:or) har hon senaste året fyllt P-town med skratt, kärlek och en massa bra innehåll till sajten, insta och snap. En förebild på alla sätt och vis.

 

Såhär svarar Julia själv på frågan vad som varit bäst med tiden på P-town:

 

– Jag har träffat så många inspirerande människor jag aldrig skulle ha träffat annars. Jag har fått göra galna grejer (och fått betalt för det), och hänga på massa coola evenemang och utvecklat mitt skrivande och fotande. Jag fick en stor roll med tillhörande ansvar från början och har trivts med det.

 

Men nu måste vi alltså hitta en ny skribent med fotoöga som gillar att vara där det händer. Någon med brinnande kulturhjärta som sprider sköna vibbar IRL och digitalt. Julia säger såhär på frågan vilken personlighetstyp som passar för rollen:

 

– Man ska vara framåt, driven, social, vilja vara med och påverka och ha kul i processen. Om du gillar att skriva är det ingen nackdel, en annan fördel är om du är kreativ och vill förverkliga dina idéer själv.

 

Notera att du måste sätta crewet före egot även om din roll hos oss oundvikligen innebär en hel del synlighet.

 

Vidare måste du föredra att arbeta med ett mindre, oberoende medie som står upp för kreatörerna och kulturutövarna i stan med positiva budskap som vapen. Du är beredd att svettas för framgång.

 

Kanske vet du redan nu hur du skulle kunna göra P-town bättre? —>mikael@p-town.se

Tack för allt Julia C. och lycka till i Stockholm You will be missed.

Tack för allt Julia C. och lycka till i Stockholm. You will be missed #verkligen.

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!