Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

NY MUSIKSCEN I PITEÅ

Piteå får en ny nöjesscen när Gin Bar Nightclub öppnar för det nya konceptet ”Piteå live”.

 

En gång i månaden kommer golvet gunga när lokala band bjuds in till livekvällar på Gin Bar (intill O’Learys).

 

– Vi vill skapa en ny mötesplats och arena för stans musiker och även ge de yngre förmågorna som kanske annars har svårt att synas en plats. Samtidigt vill vi skapa något för Piteå, någonting att samlas kring. Prägeln kommer vara att det är Piteåbaserade liveband, berättar ägaren Hasse Almqvist.

 

– Piteå är en kultur- och musikstad, men vi har ingen – enligt mig –  riktig folklig arena där man gå ut och dra sig en kall pilsner och lyssna på riktigt bra livemusik. Där vill vi bidra.

 

I och med Piteå Live kommer det klassiska dunkadunket brytas av med en annan stämning, innan nattklubben drar igång vid midnatt. Premiär för konceptet är på fredag då coverbandet Crossroads står på scen. Då är åldersgränsen 35 år, men fortsättningsvis kommer målgruppen variera beroende på band.

 

 

Mer kultur och musik åt folket!

/Linnea

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!