Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

NY SERIE: VI VILL SE ERA HJÄRTAN

Tvåtusensjutton ska bli året då vi lär känna er. På riktigt alltså. Vi vill borra oss in i era vardagsliv, vänskapskretsar, arbetsliv och drömmar. Vi vill vända ut och in på era kammare och förmak, veta vilka platser ni är på, vad ni är och vad ni vill. Tillsammans med er skapar vi #iminbröstkorg.

 

Det kanske låter lite läskigt, komma in under huden så där och leka hjärtforskare. Men hur fint vore det inte att dokumentera er puls? Det kommer vi göra genom att låta en person i taget få sköta våra sociala medier under en veckas tid. På Instagram och Snapchat heter vi ptownpitea och där kommer ni få lära känna piteborna ännu mer, under rubriken #iminbröstkorg.

 

I veckan med start exakt nu kommer redaktör Linnea Lundström förklara hur det hela går till. Egentligen är hon förstås det minst intressanta i sammanhanget, det är resten av er cirka 41 000 vi vill bekanta oss med. Se henne som ett testobjekt om ni så vill. I en veckas tid kommer ni få se vad hon lyssnar på för musik, hur hon bor, vad hon gör på jobbet och vad hon gör då hon inte är där. Vilka hon hänger med och vad som får hennes puls att gå i taket. Vi börjar med tre frågor bara för att nudda ytan med tåspetsen. Känna om man vågar hoppa i eller stå kvar på bryggkanten liksom.

 

 

Vem är du?

Jag vet inte än. Men jag heter Linnea Maria Lundström, är tjugoen år gammal, decemberbarn som aldrig gjort något olagligt. Folk frågar alltid om jag fryser om anklarna, men jag äger inga sockar med skaft och har liksom vant mig. Kan osedvanligt många låttexter. Lagar sällan mat, tappar ofta bort saker, är extremt extrovert.

 

Vad gör du när ingen annan ser?

Äter chips och onanerar typ? Obs inte samtidigt! Även tråkiga saker som att tvätta, kolla på samma serier om och om igen och städa ganska mycket. Sjunger exakt alltid när jag är själv, förutom när jag tänker.

 

Vart i världen skulle du helst befinna dig just nu?

Jag hade gärna varit i juli.

 

 

Ja, ni ser. Vi har ju inte ens kommit en hundradel på vägen längs aortan. Följ oss på Snapchat och Instagram, där vi heter ptownpitea. Det är där mycket kommer att hända från och med nu. Har ni något tips på någon person som borde moderera våra sociala medier en vecka? Holla at us!

 

/P-town

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!